banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019

Poznata glumica Matija Prskalo gostovala u Čapljini s predstavom "Samo jedna žena"

Poznata glumica Matija Prskalo, gostovala je u Čapljini s predstavom "Samo jedna žena". Predstava je odigrana u sklopu Mostarskog proljeća – Dana Matice Hrvatske Mostar, a uz pokroviteljstvo grada Čapljine. U tonskom prilogu donosimo kratki razgovor s gđom Prskalo.

  • Objavljeno u Kultura

Sve brojnija kolonija Hercegovaca u Živinicama: Čapljinac Dragan Pavlović novi član Konjuha

   Ekipa Konjuha iz Živinica koja je u ligaškom dijelu prvenstva osvojila odlično četvrto mjesto za narednu sezonu dobit će dodatni hercegovački štih. Naime u redove „stolara“ prelazi nadareni Čapljinac Dragan Pavlović koji je u protekle dvije sezone nosio dres Zrinjskog. Valja reći da se Pavlović visok 199 centimetara,koji je u matičnoj Čapljini igrao uglavnom, na poziciji desnog krila u međuvremenu preorijentirao na deficitarnu poziciju desnog vanjskog. Prelazak Pavlovića iz Mostara u Živinice potvrđen je i iz RK Zrinjski.

   Time će se u momčadi „stolara“ kolonija Hercegovaca povećati na tri, odnosno ako se računaju dvojica Bosanaca članova Izviđača CO, na pet članova. Naime, treniranje ekipe Konjuha ljetos je preuzeo Toni Čolina bivši igrači i jedno vrijeme pomoćni trener Izviđača. U znak podrške matični klub mu je prepustio dvojicu nadarenih juniora Stjepana Jozinovića (20) koji je u Ljubuški stigao iz RK Žepče, te Amira Muhovića, 19-godišnjeg 203 centimetra visokog pivota koji je došao iz sarajevske Bosne. U zimskom prijelaznom roku put Živinica otišao jer Mario Pavlak organizator igre iz za „skaute“ nezaboravne sezone 2016/2017. godine.

   S doprinosom hercegovačke kolonije u Konjuhu su očito je zadovolji, pa su se odlučili i za novu akviziciju iz Hercegovine. Inače, Dragan Pavlović je brat Katarine Pavlović bivše rukometašice Izviđača koja sada igra u Njemačkoj.

D. Musa

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend