banerRC212

Srijeda, 06 Ožujak 2019

Spaljivanjem Marka Krnjevala i zabavom pod maskama završeni su 55. pokladni danu u Čapljini i Trebižatu

Ove godine Marko Krnjeval je izrađen u liku Željka Komšića. Poslije suđenja i čitanja oporuke Marko Krnjeval je po tradiciji spaljen, nakon čega je uslijedila zabava pod maskama. Okupljene maškare zabavljao je glazbeni sastav Gazde. Skupina "Časne sestre" osvojila je prvu nagradu u iznosu od 500 KM, drugo mjesto i nagrada od 300 maraka pripala je skupini "Zvjezdane staze" a "Vatreni" su uzeli treće mjesto i nagradu od 200 marka.

 

Britkim humorom Željko Pervan oduševio Čapljince

S predstavom „Na komadiću Europe“ u kinu „Mogorjelo“ Željko se Pervan sukladno svojem imidžu ponajboljeg stand up komičar u regiji, predstavio čapljinskoj publici. Predstava „Na komadiću Europe“ potrajala je dobrih sat i pol. Poslušajte kratki razgovor s Pervanom:

  • Objavljeno u Kultura

Život čine male stvari!

   Da je za ugodne male stvari potrebno samo malo dobre volje, pokazuje slučaj igrališta za djecu kod Hrvatskog kulturnog središta. Koncem studenog brižni roditelji nazvali su Radiopostaju Čapljina, žaleći se kako bi ostaci devastiranih igračaka mogli biti opasnost za djecu koja se tu zabavljaju, često u društvu baka i djedova koji vjerojatno to nisu ni primjećivali.

   Primjedbu brižnih roditelja prenijeli smo u jednu od općinskih službi čiji su djelatnici opasku ozbiljno shvatili, alarmirali su slučaj. Nakon toga slijedila je akcija uklanjanja ostataka konstrukcija riječ je o željeznim šiljcima koji su virili iz pijeska, što su odradili vatrogasci, a zatim i postavljanja novih sprava na kojima se mališani mogu igrati. Dakle, na oko mala stvar brzo je dobila svoj hapy and, na zadovoljstvo naših malih sugrađana i naravno njihovih brižnih staratelja.

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!