banerRC212

Srijeda, 06 Veljača 2019

AUDIO Čapljinu posjetio dr. Dragan Čović predsjenik HNS i HDZ BiH

Dragan Čović predsjednik HNS BiH i HDZ BiH, posjetio je Čapljinu. Na sastanku s predstavnicima općinske vlasti razgovarano je o realiziranim i planiranim projektima te o političkoj situaciji i planovima oko uspostave vlasti.
Poslije sastanka u općini Čović je obišao Udrugu Postrojbe za posebne namjene HVO Ludvig Pavlović. U tonskom prilogu poslušajte izjave poslije sastanka.

Iz „Maškarske Republike Trebižat”, poručuju: „Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima”

   Shodno pučkoj da je – dobra priprema put do uspjeha, HKUD „Seljačka sloga” iz Trebižata već uvelike radi na pripremama za najstariju pokladnu manifestaciju u BiH, 55-ti karneval u Trebižatu i Čapljini. U priopćenju „Maškarske Republike Trebižat” ističe se da će svoje aktivnosti „poradi preuzimanja vlasti izvesti po taktički razrađenom PLANU”.

   Karnevalske svečanosti započet će u nedjelju, 24-og veljače, Malim maškarama koje će se održati u Domu kulture u Trebižatu.

   Velike maškare i promenada maškarske svite od Trebižata - magistralom M6 – kroz Mušu, Vrgorac i Čapljinu, do Trga kralja Tomislava, održat će se u nedjelju, 3. ožujka. Završni dio ovogodišnjih pokladnih svečanosti bit će u utorak, kada će se uz promenadu karnevalista, održati Suđenje Marku Krnjevalu, te ples pod maskama, u Domu kulture u Trebižatu.

   To su ključne točke 55-te „Maškarske Republike Trebižat” čiji glasnogovornici poručuju:

   „Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima”, uz konstataciju:

   „Mi ništa ne obećavamo i to ne ispunjavamo.”

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!