banerRC212

Utorak, 08 Siječanj 2019

HKUD "Zora" godina opet sviće u Slovačkoj

   Članovi HKUD-a „Zora” Struge-Gorica kalendarsku godinu započeli su već uobičajenim posjetom Umjetničkoj školi „Jan Lavoslav Bell” iz Liptovskog Mikulasa u Republici Slovačkoj. Od Nikice Martinovića, inače predsjednika Zore, koji je u kontaktu s članovima u Slovačkoj, doznali smo da su Stružani i Goričani sretno stigli na odredište i posvetili se realizaciji programa dogovorenog tijekom boravka u tom slovačkom zimskom centru. Povratak iz Slovačke najavljen je za subotu, 12-og siječnja.

   Iz HKUD-a „Zora” poručuju da su ponosni na suradnju sa umjetničkom školom „Jan Lavoslav Bell”, koja traje već punih devetnaest godina.

Trojac iz Širokog Brijega i Mujkić iz Kalesije stižu u GOŠK

   Angažiranjem četvorice novih igrača GOŠK iz Gabele, brojčano je anulirao zimski odljev igrača. Podsjećamo, Anković i Zolj raskinuli su ugovore s GOŠK-om, dok su se posuđeni Hajdarević i Bevanda, vratili u Zrinjski. Od Luje Ilića, predsjednika GOŠK-ove uprave, doznali smo da su za sada, angažirana četvorica novih igrača, od kojih su trojica bivši juniori Širokog Brijega. Riječ je o Boži Vukoji, koji je jesenas igrao za Neretvanac iz Opuzena, zatim Toniju Nikiću koji je nastupao i za juniore talijanskog trećeligaša – Entelle, te Livnjaku Luki Knežaviću također doskorašnjem članu premijerligaša iz Širokog Brijega.

   Četvrta prinova je Safet Mujkić, napadač Bosne iz Kalesije, koji je prošle polusezone u Sjevernoj skupini Druge federalne liga, sa 17 pogodaka, bio drugi strijelac. Od predsjednika Ilića doznali smo da se još traga za jednim napadačem i krilnim igračem.

   Inače, prvi proziv nogometaša premijerligaša iz Gabele, najavljen je za ponedjeljak, 13-og siječnja. Do tada bi trebao biti poznat i spisak igrača na koje će u drugom dijelu sezone, računati Mato Neretljak trener GOŠK-a.

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!