banerRC212

Srijeda, 23 Siječanj 2019

Uspjeh mlade čapljinske tenisačice: Karla Bakalar prva u Stobreču

   Pobjedom na turniru u Stobreču, uspješno je mlada čapljinska teniska nada Karla Bakalar, započela 2019-tu godinu. U finalu mlada je Čapljinka nadigrala drugu nositeljicu Manuelu Bileta 2:0, po setovima 6:2 i 6:0. Prethodno u polufinalu Bakalar je nadigrala treću nositeljicu Niku Henjak, također 2:0, 6:3 i 6:3. Istim rezultatom 2:0, 6:3 i 6:3 u četvrtfinalu je nadigrala Šibenčanku Lorencu Kajtazi, dok je u prvom kolu bila sloboda.

   „Moram istaknuti ne samo njezin talent, nego i volju za radom. Posebice bih istakao činjenicu da na zadnjih 14 turnira, nije bila slabije plasirana od trećeg mjesta”, ističe Andrija Jovanović, trener mlade Čapljinke, koji vježba i desetogodišnjeg Marina Krešića koji je u konkurenciji do 12 godina na startu poražen od Splićanina Padovana.

   Valja reći da se Karla Bakalar u natjecanja u Hrvatskoj uključila tek u kolovozu, nakon pobjede ne otvorenom prve4nstvgu Sarajeva, tako da njezino trenutačno 17 mjesto na rang listi Hrvatskog teniskog saveza nije pravi odraz kvalitete. Uspjesi na turnirima Karli su osigurali i prvog sponzora, tvrtku Bakalar komerc iz Čapljine.

 

D. Musa

  • Objavljeno u Sport

Ženski nogometni kluba nema, ali ženski nogomet živi

Za priče o nogometu uvijek je raspoložen Ante Markota, bivši igrač niza klubova iz doline Neretve i Dubrovnika, jedan od onih za koje svi tvrde da je mogao i puno više da nije bio nemirnog duha, uvijek je raspoložen za priču o nogometu.

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!