banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 25 Srpanj 2018

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Odlične Grabovine iznenadile Višićane

   Već poslije dvije večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, može se zaključiti, da je na području ove općine stasala nova generacija malonogometaša. I druge večeri akteri seniorskih utakmica prezentirali su odličan nogomet, pri čemu nije važno ima li negdje ili nema nogometni klub. Upravo to se vidjelo u drugom susretu večeri u Kojem su Grabovine nadigrale favorizirane Višiće. Nakon solo prodora po lijevoj strane za Grabovine je pogodio Josip Perić, a na 2:0 u nastavku utakmice razigrani Gordan Pavlović. U susretu protiv iskusnijih Višićana, Grabovine su pokazale da ako ne ove, a onda narednih godina imaju ekipu za najveće domete.

    Seniorski program druge turnirske večeri, otvorila je utakmica C skupine, Čeljevo – Čapljina 1, velika borba, dobar nogomet i na kraju neodlučno 2:2, a nakon raspucavanja šesteraca, prednost od 5:4 ostvarilo je Čeljevo. Strijelci, Eduard Raguž i Petar Krndelj za Čeljevo, a Tomislav Cvitanović i Zvonimir Karlović za Čapljinu 1. Čeljevčani su sa šest metara bili nepogrješivi, dok su Čapljinci pogodili dva od tri kaznena udarca.

    Uvodni dio pripao je kadetima. U prvoj utakmici prvog kola B skupine, Grabovine su s 1:0 savladale Trebižat. Strijelac je bio Marko Jurković. Pogodcima Davida Urbana i Zvonimira Blaževića, Čapljina 1 je s 2:0 savladala Bivolje Brdo.

    Rezultati druge turnirske večeri, kadeti, B skupina prvo kolo, Grabovine – Trebižat 1:0, Čepljina 1 – Bivolje Brdo 2:0; seniorski program, C skupina prvo kolo, Čeljevo – Čapljina 1 2:2, na penale 5:4, prednost za Čeljevo; D skupina, Višići – Grabovine 0:2.

D. Musa

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend