banerRC212

Četvrtak, 08 Ožujak 2018

U nedjelju godišnja skupština čapljinskih pčelara

   Udruga pčelara "Pčela" Čapljina u nedjelju, 11-og ožujka, održat će redovitu godišnju skupštinu. Sjednica skupštine održat će se u dvorani restorana "Storija" u Tasovčićima, a počet će u 13,30 minuta. Slaven Cvitanović, predsjednik Udruge čapljinskih pčelara, poziva sve članove, da sudjeluju u radu redovite godišnje skupštine i druženju pčelara nakon nje.

Čapljinski Romi na suhom, ali ostali bez "berbe željeza i papira"

Bez berbe željeza, papira, pa taman na deponiju, nema sredstava za život

Prije nepunih godinu i pol dana pet obitelji Roma iz potleušica u Adi, južno od Čapljine,, preselile su u novoizgrađene kuće u naselju Stanojevići na sjeveroistoku čapljinske općine. Međutim, život u novom naselju ne mazi Rome, što se može zaključiti iz riječi Rabije Adžović, svojevrsne glasnogovornice malobrojne romske zajednice koja kaže:

AUDIO Svi oduševljeni glazbeno-scenskim spektaklom "Lijepom našom-Mostovi kultura" priređenim u Čapljini

Branko Uvodić oduševljen je snimanjem u Čapljini!

Čapljina je u srijedu bila domaćin javnog snimanja glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom – Mostovi kultura". Riječ je o jednoj je od najgledanih i najdugovječnijih HRT-ovih emisija, koja publici širom Hrvatske ali i svijeta prikazuje krajeve u kojima žive hrvati. Čapljinska dvorana bila je premala za sve koji su željeli nazočiti ovom događaju. Snimanje emisije trajalo je više od 3,5 sata.
Emisija "Lijepom našom – mostovi kultura" u programu Hrvatske radio-televizije biti će emitirana 17. i 24. ožujka, na prvom programu HRT-a.

Dojmove sudionika poslušajte u tonskom prilogu.

 

 

 

  • Objavljeno u Kultura

Pronađen mobitel kod OŠ Čapljina

   Kod Osnovne škole "Čapljina", bivši Đački dom, pronađen je mobitel samsung. Vlasnik, uređaj može preuzeti u upravi škole, radnim danom od 7 do 14 sati. Informacije se mogu dobiti i na broj telefona 806-275, predbroj 036.

Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend