banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

Miroslav Brežan, rodonačelnik trofejnog hrvatskog tekwondoa: „Za uspjeh u tekwondou potrebno je viđeno ponavljati, ponavljati, ponavljati…“


Na proputovanju iz Crne Gore u rodni Karlovac, Miroslav Brežan profesor tjelesne kulture u mirovini, inače poznati ne samo hrvatski nego svjetski tekwondo stručnjak, nosilac crnog pojasa 8. dan…, svratio je do Čapljine i mladim članovima ovdašnjeg Tekwondo kluba održao kratko predavanje o tom zanimljivom sportu.

  • Objavljeno u Sport

Ivana Maletić, zastupnica u EU parlamentu uoči predavanja u hotelu Mogorjelo posjetila je Radiopostaju Čapljina

U okviru manifestacije Dana općine Čapljina danas će se održati završni sastanak partnerske grupe i prezentacija Integrirane strategije razvoja općine Čapljina od 2017. do 2027. godine. Posebni gost je Ivana Maletić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu koja će održati predavanja na temu učinkovito upravljanja gradom i mogućnosti financiranja projektaa iz EU fondova.

Ivana Maletić, zastupnica u EU parlamentu uoči predavanja posjetila je Radiopostaju Čapljina.
Prezentacija će se održati u maloj dvorani hotela Mogorjelo u Čapljini a počinje u 10:30.

 

NOGOMET 1. liga FBiH Čapljina gostuje u Bugojnu

ljestvica 8. kolo prva liga fbih

Za vikend se igraju susreti 8. kola Federalne nogometne lige. Nogometaši Čapljine gostovat će u Bugojnu. Čapljina drži sedmo mjesto na ljestvici s 11 bodova, a Iskra je 12 s 9 bodova. Utakmica Iskra-Čapljina igrat će se u subotu s početkom u 15:30.

 

Raspored 8. kola

8 kolo ligafbih

 

  • Objavljeno u Sport

U petak i subotu u Mostaru festival craft piva

U petak i subotu, 22. i 23. rujna, u OKC-u Abrašević održat će se treći po redu Festivala craft piva pod motom "Ima i može".
Festival craft piva okupit će sve ljubitelje craft piva, male proizvođače, kućne pivare i sve ostale radoznalce iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
Craft Festival nudi poseban doživljaj cjelodnevnog uživanja u degustiranju piva i prigodnom sadržaju.
Oba dana održavanja Festival otvara vrata u 16 sati, a zatvara u ponoć. Nagradne igre, ocjenjivanje najboljeg štanda, posebni štandovi za hranu i kavu, te glazbeni program s početkom u 19 dio su sadržaja ovogodišnjeg Festivala, najavili su organizatori.

  • Objavljeno u Najave
Pretplati se na ovaj RSS feed

10°C

Čapljina

Pretežno oblačno

Vlažnost: 93%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 24 Rujan 2017 26°C 10°C
  • 25 Rujan 2017 22°C 13°C

banerRC1vikend