banerRC212

Srijeda, 19 Kolovoz 2020

Veliki kvar na vodovodnoj mreži između Tasovčića i Klepaca

U noći između utorka i srijede došlo je do prekida u opskrbi vodom u poslovnoj zonu južno od veletržnice u Tasovčićima, dok je na području Čeljeva i Višića slabiji pritisak jer se opskrba vrši samo preko Tresane. Kvar se dogodio neposredno prije mosta na magistralnoj cesti M-17, tzv. Klepačkog mosta. Na licu mjesta smo se uvjerili da je riječ o teško pristupačnom terenu što je otežalo popravak djelatnicima Javnog komunalnog poduzeća.

Od Dragana Majstorovića, šefa Službe za vodovod i kanalizaciju saznali smo da bi se opskrba vodom trebala normalizirati do kraja dana.

 

U čapljinskom derbiju GOŠK slavio, a relativno zadovoljni treneri razmišljaju o treće kolu

   Siromašan pogodcima – samo jedan, bio je čapljinski derbi u Gabeli, između GOŠK-a i Čapljine. Pogodak Sabahudina Jusufbašića u 29-oj minuti presudio je pobjednika. Zanimljivo, dva tri dana nakon utakmice kada su se dojmovi slegli treneri oba kluba su relativno zadovoljni:

   „Jako teška utakmica. Mislim da je utakmica prvog kola, u Bihaću ostavila velikih posljedica na ekipi, prije svega u mentalnih smislu, taj neki pritisak moranja, rezultata, ulaska u Premijer ligu, definitivno nam je to bio dodatni, dodatni otežavajući faktor. Ušli smo korektno u utakmicu, napravili tri, četiri dobre prilike, njihov vratar je dobro reagirao u dva, tri slučaja, pa smo došli tek do minimalne prednosti. Na poluvremenu sam igračima rekao – ukoliko rano postignemo pogodak utakmicu ćemo mirno privesti kraju, ukoliko to ne uspijemo – utakmica će ići u rezultatsku neizvjesnost jer Čapljina nema što izgubiti. Tako je i bilo, u drugom poluvremenu stvorili smo dvije, tri prigode, pogodili vratnicu, nismo uspjeli na vrijeme postići gol i ući u mirnu završnici, pa je Čapljina u zadnjih petnaestak minuta napravila pritisak, a mi smo pokušali uzvratiti iz kontre. Kad se sve sabere mislim da smo zasluženo pobijedili, što mi je drago, jer se nakon utakmice vidjelo koliko je mojim momcima ta pobjeda značila,” kazao je Vule Trivunović, trener GOŠK-a, u osvrtu na čapljinski derbi, a racionalan u ocjeni utakmice bio je i Dragan Radović, trener Čapljine:

   „Odigrali smo jednu dosta dobru utakmicu, izgubili jesmo, ali ne mogu biti nezadovoljan igrom. Bili smo ravnopravan suparnik sa ekipom GOŠK, čak na trenutke smo imali više od igre, možda su oni imali koju bolju priliku, ali mi smo stvarno odigrali jednu dobru utakmicu i šteta je što to nismo materijalizirali bar neodlučnim rezultatom. Imali smo i jedan dvojben start u njihovom šesnaestercu, ali ni ulazim u to to je sudačka odluka. Kažem, ne mogu biti nezadovoljan igrom, moramo se konsolidirati, jer prva dva kola igrali smo na strani imamo mladu ekipu kojoj treba vremena”.

   Trener Gabeljana je mislima već u Gradačcu, gdje će narednog vikenda igrati protiv Zvijezde:

   „Pokušavamo ovih dana skinuti taj teret moranja s igrača, jer nametnuto nam je nekako taj plasman u premijer ligu i još ne uspijevamo da se s tim izborimo. Ono što ću tražiti od igrača je da prije svega uživaju na terenu, da ne osjećaju nikakav grč, nikakvo moranje, ništa mi uostalom ne moramo. Vidjelo se i u utakmicama Lige prvaka, kako ekipe koje moraju, koje potroše stotine milijuna, ne mogu ući ni u polufinale, takvi igrači, takvi budžeti, takvi treneri, takva primanja, pa i danas ti ljudi žive mada nisu prošli dalje. Tako tražim i od mojih momaka da ništa ne moraju, morao uživati u igri, moraju dati maksimum na terenu, kakav će rezultat biti to ćemo vidjeti na kraju utakmice. Definitivno, ni u jednu utakmicu više nećemo ući bar s moje strane kao trenera, da nešto moramo, moramo uživati u igri, moramo se rasteretiti, ukoliko želimo igrati u nekim prijateljskim utakmicama s od nas kvalitetnijim ekipama”, zaključio je trener Trivunović.

   Na upit – osjeća li se u igri Čapljine kasniji početak priprema, trener Radović je rekao:

   „Više u prvoj utakmici protiv Rudara, nego sada u Gabeli, ja očekujem da je to iza nas. Nakon dvije gostujuće utakmice, protiv Radnika, očekujem jednu dobru utakmicu i našu pobjedu. Naša mlada ekipa to sigurno može”.

D. Musa

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!