banerRC212

Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018

Nestalo domaćeg meda na tržištu, a pčelari prave ambiciozne planove

Redovita godišnja skupština Udruge pčelara „Pčela“ Čapljina, održana je u restoranu „Storija“ u Tasovčićima. Izvješće o radu podnio je Slaven Cvitanović predsjednik Udruge. Predsjednik Cvitanović opširnije je govorio o aktivnostima u proteklih godinu, posebno se osvrnuvši na činjenicu da su u 2017-oj godini pčelari prvi puta dobili poticaje sa županijske razine, a najavio je i konkretne aktivnosti u tekućoj godini. Okosnica tih aktivnosti je izgradnja pogona za proizvodnju pčelinjeg voska, za kojeg su pčelari osigurali sredstva iz više izvora.

U tijeku humanitarna akcija za Ivicu Šimovića

Crveni križ općine Čapljina pokrenuo je Humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju sugrađanina Ivice Šimovića.

Ivica je rođen 1987. godine u Čapljini, a prije mjesec dana dijagnosticiran mu je tumor na mozgu. Za žurni operativni zahvat u Grčkoj, CYBER KNIFE metodom potrebna su novčana sredstva u iznosu od 35 000 eura.

Naš sugrađanin Ivica u Grčku bi trebao putovati već u srijedu 14. ožujka. Crveni križ općine Čapljina obraća se svim ljudima dobre volje s molbom da pokažu svoju humanost te svojim prilogom pomognu Ivici da prebrodi ovo teško stanje.

Donacije se mogu uplatiti na ime: Marija Šimović Čapljina, Unicredit banka, tekući broj računa:

3381102572462424; za uplate iz inozemstva: IBAN BA393381102872463733 SWIFT: UNCRBA 22.

Osim uplata putem žiroračuna ostale uplate možete izvršiti u uredu Crvenog križa općine Čapljina, a također je otvoren i humanitarni telefon na kojeg možete zvati za pomoć Ivici. Broj humanitarnog telefona je 092 890 814.

Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend