banerRC212

Općina Čapljina raspisala javni poziv za sufinanciranje projekata

  • Napisao/la M.L.
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Općina Čapljina raspisala javni poziv za sufinanciranje projekata

Načelnik općine Čapljina na temelju članka 11. Odluke o izvršenju proračuna općine Čapljina za 2018. godinu raspisao je Javni poziv za sufinanciranje projekta, manifestacija i događaja kroz dodjelu grant potpora neprofitnim organizacijama, ustanovama, udrugama i pojedincima.

Na javni poziv mogu se prijaviti organizacije, ustanove, udruge i pojedinci, koji se bave djelatnostima ili nude projekte iz područja: afirmiranja stvaralaštva mladih, znanstveno kongresnih i istraživačkih djelatnosti, njegovanje vjerskih, tradicijsko-kulturnih i športskih vrijednosti. Grant sredstvima pružit će se i potpora nakladničkoj djelatnosti, projektima iz područja socijalne skrbi i zdravstva, programima u školstvu, projektima iz područja turizma, ugostiteljstva i zaštite okoliša te projektima iz drugih područja od općega interesa.

Zainteresirane organizacije odnosno pojedinci prijaviti se mogu popunjavanjem prijavnih obrazaca. Obrazac za prijavu na Javni poziv može se preuzeti u zgradi Općine ured broj 23 ili na web stranici Općine Čapljina. Rok za podnošenje prijava je 28. siječnja 2018. godine.

5°C

Čapljina

Pljuskovi

Vlažnost: 95%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 21 Veljača 2018 7°C 5°C
  • 22 Veljača 2018 12°C 5°C

banerRC1vikend