banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Gabela Polje iznenadilo Čapljinu, Dračevo/Sjekose i Bobanovo sigurni

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Gabela Polje iznenadilo Čapljinu, Dračevo/Sjekose i Bobanovo sigurni

   Zadnja večer drugog kruga Lige mjesnih zajednica Čapljine, donijela je neočekivani ishod utakmice kadeta, te dvije visoke pobjede favorita u konkurenciji seniora. Rezultati, Gabela Polje - Čapljina 3:2, nakon penala u regularnom dijelu susret je završen neodlučeno 0:0; seniori, osmina finala, Dračevo/Sjekose – Grabovine 8:1, u prvoj, te Bobanovo Selo – Čeljevo 5:1 u drugoj utakmici. Prema tome u treći krug plasirali su se kadeti Gabela Polja, te seniorske ekipe Dračevo/Sjekose i Bobanovo Naselje.

   S dva laka pogotka, najprije Ivana Markovića, a zatim Roberta Bunoze, Dračevo/Sjekose je u samom startu raspršilo snove mladića Grabovina koje je predvodio Deno Proleta, bivši nogometaš Čapljine, za prolaz u treći krug. Inače, solidna ekipa Grabovina nakon toga je potonula pa su do kraja poluvremena vodstvom od 5:0, pretprošlogodišnji prvaci riješili pitanje pobjednika. Uz Markovića i Bunozu pogotke za pobjedničku momčad postigli su – Goran Obradović tri, Ante Pažin dva i Mario  Jurica jedan. Za Grabovina koje su na osnovu prilika mogle ostvariti i povoljni rezultat, pogodio je Leonardo Brajković, u posljednjoj minuti utakmice.

   Zadnja utakmica osmine finala, Čeljevo – Grabovine 5:1, počela je izjednačeno, a možda bi tako i potrajalo da nije bilo nespretne intervencije obrane Čeljeva nakon koje je Toni Babić, ni kriv ni dužan, pogodio mrežu. Do kraja poluvremena na 2:0, povisio je Anđelko Babić. Kada je u nastavku Petar Krndelj smanjio na 2:1 pojavila se nada za Čeljevčane, ali je kratko trajala jer su do kraja poentirali samo igrači Bobanova - Dejan Tunjić, Anđelko Babić, ukupno dva pogotka, i Toni Akrapović.

   Petnaesta večer Lige mjesnih zajednica Čapljine započela zanimljivom utakmicom kadeta u kojoj je Gabela Polje na penale, izbacilo favoriziranu Čapljinu. Presudio je prvi udarac, kojeg je zaustavio vratar Ivan Jelinić, do kraja serije izvođači su bili precizni, pa je konačni rezultat bio 3:2 za Gabela Polje.

   Prema tome u polufinale kadeta plasirale su se ekipe prošlogodišnjeg pobjednika Višića, zatim Svitava, Čeljevo i Gabela Polje.

   Četvrtfinalisti u seniorskoj konkurenciji su lani trećeplasirano Bobanovo Selo i četvrtoplasirana Čapljina 1, zatim Opličići, Gnjilišta, Višići, Šuškovo Naselje, Tasovčići/Klepci i Dračevo/Sjekose.

   Raspored završnice Lige MZ Čapljine, ponedjeljak, 5-og kolovoza, polufinale kadeta, Višići – Svitava u 20 sati; seniori četvrtfinale, Opličići – Gnjilišta od 21 sat, te Višići – Bobanovo Selo od 22 sata; utorak, 6-og kolovoza, kadeti, polufinale, Čeljevo – Gabela Polje od 20 sati; seniori, četvrtfinale, Šuškovo Naselje – Tasovčići/Klepci, od 21 sat, te od 22 sata, Dračevo/Sjekose – Čapljina 1.

Tekst i foto: D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 02 Kolovoz 2019 13:03
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend