banerRC212

Čeljevski gusari odustali od Maratona lađa

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Čeljevski gusari odustali od Maratona lađa

   Udruga lađara „Čeljevo – Čapljina” neće sudjelovati na 22-om po redu Maratonu lađa koji će se voziti u subotu 10-og kolovoza. „Razlozi su objektivni, nemamo dovoljan broj spremnih veslača koji bi mogli nastupiti na jednoj tako jakoj utrci”, kazao je Rafo Kordić voditelj Udruge veslača, u izjavi za Radio Čapljina.

   Članovi Udruge veslača „Čeljevo – Čapljina” obavili su valjane tjelesne pripreme zimus u dvorani, međutim kada je trebalo trenirati 'na vodi' posada se osula, dio našao posao na Jadranu, dio izgubio volju za teškim treninzima, pa je ostalo samo pet, šest spremnih veslača, pa se nije mogla sakupiti odgovarajuća posada od dvanaest spremnih članova.

   „Ući u utrku s nedovoljno spremnom posadom, bilo bi narušavanje rejtinga kojeg smo mukotrpno sticali, a to nismo mogli dozvoliti pa smo odlučili odustati i o tome na vrijeme obavijestili organizatore Maratona lađa”, kaže Kordić.

   Podsjećamo, Udruga veslača „Čeljevo – Čapljina” na Maratonu lađa od Metkovića do Ploča, nastupila je trinaest puta. U tom razdoblju ostvareno je nekoliko zapaženih plasmana. Tako su Čeljevski gusari 2009-te osvojili odlično deveto mjesto, dok su na brzinskoj utrci 2011-te bili drugi. Uglavnom, predstavnici Čapljine niti jednom od trinaest nastupa nisu bile među slabijim posadama.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 01 Kolovoz 2019 13:59
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend