banerRC212

Uz radove na regionalnoj cesti Zvirovići - Tromeđa, vozači ponašaju po narodnoj: Kraće je bliže

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Uz radove na regionalnoj cesti Zvirovići  - Tromeđa, vozači ponašaju po narodnoj: Kraće je bliže

   Na radilištu regionalne ceste R – 425a (Tromeđa – Čapljina – Gabela – granica R. Hrvatske), dionica Tromeđa – Zvirovići, zatekli smo drugačiju sliku od najavljivane. Naime, u obavijesti o početku radova se isticalo da će se promet kamiona, autobusa, te kamiona s prikolicom iz pravca Čapljine (oba smjera), odvijati obilazno preko Ljubuškog, dok bi se promet iz smjera Čitluka prema Čapljini trebao preusmjeriti na pravac Cerno – Ljubuški – Čapljina.

   Tako je pisalo u rješenju kojeg su prenijeli i mediji, međutim promet se trenutačno i dalje odvija, istim putem, zahvaljujući kraćoj zaobilaznici između Zvirovića i Miletine. Tog se kratkog puteljka nisu dosjetili samo lokalni vozači, nego su još češći stranci, čak i luksuzni turistički autobusi.

   Uglavnom radnici tvrtke „Brina” iz Posušja koja je na natječaju dobila posao, zatvorili su i rade jednu kraću dionicu, dok oko njih kruže vozila. Podsjećamo, radovi na rekonstrukciji dionice Zvirovići - Tromeđa, počeli su 20-og svibnja, a rok završetka je 18 mjeseci.

D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 14 Lipanj 2019 15:37

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend