banerRC212

Završeni radovi na mostu preko Bregave, oko kružnog toka u Tasovčićima još se praši

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Završeni radovi na mostu preko Bregave, oko kružnog toka u Tasovčićima još se praši

   Na radilištu mosta preko Bregave na magistrali M – 17, Mostar – Metković, u tijeku su završni radovi. Već je postavljena i horizontalna signalizacija, završeno i bojenje ograda, a radnike tvrtke HP Investig koja je izvođač radova, zatekli smo u poslovima čišćenja okoliša mosta. Upravo od njih smo doznali da bi se primopredaja trebala obaviti do kraja tjedna, odnosno u narednih dan - dva, što znači da će most uskoro biti u punoj funkciji.

   S obzirom da je rok za izvođenje radova – 120 dana, istječe s 27-im ožujkom, može se reći da su radovi blagovremeno obavljeni. To se ne može reći za kružni tok u Tasovčićima gdje još ima puno posla.

   Prema stanju na radilištu očito je da su radovi prolongirani. Najavljeni rok završetka bio je 25-ti ožujak, a kako trenutačno stvari stoje bit će dobro ako se posao završi do sredine travnja. Podsjećamo, vrijednost projekta je 1,057 milijuna s PDV-om, a sredstva za uređenje kružnog toka, osigurala je Svjetska banka. Investitor su Ceste Federacije, a izvođač radova također, HP Investing iz Mostara.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 28 Ožujak 2019 15:00
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!