banerRC212

Čapljinska "Viva" iznenađenje pub kviza u Ljubuškom

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Čapljinska "Viva" iznenađenje pub kviza u Ljubuškom

   Govoreći o pub kvizovima u Hercegovini u nekoliko navrata smo konstatirali kako je pravo čudo kako se u ta zanimljiva natjecanja iz općeg znanja nisu uključile čapljinske ekipe, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje. Na pub kvizu u ljubuškom hotelu „Bigeste”, pojavila se čapljinska ekipa sastavljena od pet mladih dama! Doajeni pub kvizova sažaljivo su uoči natjecanja promišljali – šteta, bit će na začelju.

   Međutim, tako je izgledalo dok natjecanje nije počelo, a onda je čapljinski sastav „Viva” zablistao znanjem. Na opće iznenađenje zauzele su četvrto mjesto, u konkurenciji dvanaest iskusnih sastava.

   Prvo mjesto osvojila je čitlučko-međugorska kombinacija Stupor Mundi, druga je bila ekipa „Nema labavo” iz Ploča, pobjednik prethodna tri kviza u Ljubuškom, dok je treće mjesto pripalo sastavu „Nuder” iz Imotskog. Iza njih na četvrtom mjestu, plasirala se „Viva” sastavljena od tri Čapljinke i dvije njihove gošće iz Sarajeva. Rekoše da su iznenađene plasmanom, a četvrto mjesto, osvojile su skromno ustvrdiše, uz pomoć sreće, jer su kviska upotrijebile u pravom trenutku.

   Uglavnom, s ekipom „Viva”, odnosno „Život”, u pub kvizove koji se održavaju od Ploča i Mostara do Imotskog, uključila se i Čapljina, odnosno Čapljinke. Valja naglasiti da su dame iz Čapljine, da ne otkrivaju adute za naredna natjecanja, željele ostati anonimne.

   Inače. Nagrada za prvo mjesto na kvizu u Ljubuškom, bila je 150 KM, druga nagrada večera u hotelu „Bigeste” za svih pet članova ekipe, dok je trećeplasirana ekipa osvojila tortu.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 06 Ožujak 2019 12:04
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!