banerRC212

Na prometnici M – 6 na izlazu iz Čapljine, pod teškim teretima prolomio se šaht

Istaknuto Na prometnici M – 6 na izlazu iz Čapljine, pod teškim teretima prolomio se šaht

   Po žalbama žitelja Čapljine iz ulice Hrvatskih branitelja, na izlazu prema Trebižatu i naravno žitelja na početku tog čapljinskog naselja, čuveni šahtovi kanalizacije mreže dobili su novu epizodu. Naime, ovih se dana prolomio jedan od šahtova pa vozači tim dijelom moraju prometovati s oprezom poštujući postavljenu signalizaciju.

   Iz JP Ceste Federacije BiH na novinarske upite, a nakon žalbi građana, prije ovoga slučaja, odgovoreno je kako su „radovi izvedeni bez suglasnosti i znanja JP Ceste FBiH tijekom 2007. ili 2008. godine“, te da „revizioni šahtovi nisu urađeni kvalitetno uslijed čega dolazi do propadanja poklopaca šahtova“. Uz to iz Cesta su najavljivli i opravku u ovoj godini, a sada će očito je, to i morati.

   Inače, dionica ceste od Čapljine do izlaza iz Trebižata, odnosno skretanje za autocestu u Zvirovićima, od 2014. godine i puštanja u promet poddionice autoceste na koridoru 5 c od Bijače do Zvirovića, postala je preopterećena teškim kamionima i drugim vozilima. Zbog svega toga, Čapljinci željno očekuju početak radova na poddionici Zvirovići – Počitelj, naravno išto brži završetak.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend